Wij.

Maken.

Tuinen.

ONTWERP - AANLEG - ONDERHOUD

OVER ONS

Mooie tuinen creëren

is onze passie

De perfecte buitenruimte hoe creëer je die? Waar begint je leefruimte en waar houdt zij op?  Vanuit waar groeit het gevoel van thuiskomen en je thuis voelen? Wij geloven in groot dromen. Dat zie je terug in onze creatieve tuinontwerpen. Maar het blijft niet bij dromen. U kunt vertrouwen op onze ervaring en vakmanschap. Harde werkers die vol passie gaan voor het leveren en onderhouden van kwaliteitstuinen. Durf te dromen… dat doen wij ook.

Ontwerp
Aanleg
Onderhoud

"Een hele fijne samenwerking! Vanaf het samen sparren over hoe de tuin eruit moest komen te zien tot de realisatie ervan, het verliep allemaal erg prettig. De overlegmomenten over tussentijdse aanpassingen zorgden uiteindelijk voor een prachtig resultaat! Al met al een mooie ervaring."

VALKENSWAARD

spelen

met niveau-

verschillen

De strakke uitstraling van de woning is leidend geweest bij de tot standkoming van het tuinontwerp. De bestaande niveauverschillen in de tuin dienden als basis voor het lijnenspel.

"Wij zijn super tevreden van eerste kennismaking tot en met oplevering en na-service. Het personeel is erg vriendelijk en werken erg netjes."

WAALRE

Authentieke

Boerentuin

De prachtige boerderij vroeg om een authentieke boerentuin. Een erf zoals vroeger! Door het gebruik  van oude materialen en technieken zoals kinderkoppen, klinkers en gebakken straatmaterialen  is een mooi geheel tot stand gekomen.

"Nemen ruim de tijd voor een nieuwe klant. Luisteren naar de wensen. Komen met frisse, vernieuwende tuin ideeën. De hoveniers zijn echt met heel hun hart voor/met de tuin bezig. Werken niet alleen voor grote opdrachtgevers. Ook een kleine tuin is een Somers Hovenier meer dan waard!"

WAALRE

Stijlvolle

bostuin

Op een ruim bosperceel was de bestaande vijver reeds aanwezig. Wij zorgden ervoor dat de vijver weer vorm kreeg en er werd een nieuwe beschoeiing geplaatst.

Daarna werden krachtige elementen toegevoegd om zo een mooie samensmelting van bos en woning tot stand te brengen

DURF TE DROMEN

Laat u inspireren

door onze projecten

MOL, BELGIE

Exclusieve

wellnesstuin

Rust en luxe in deze heerlijke wellnesstuin. Het slingerende betonpad leidt vanuit de woning naar het poolhouse, waar men vanaf het overdekte terras een verfrissende duik kan nemen in de zwemvijver. 

KOFFIE?

Neem contact op

Met het invullen van uw gegevens gaat u akkoord met de Privacy- en cookieverklaring. Lees hier onze privacyverklaring

Bericht ontvangen!