top of page

HOVERNIER HAMONT

Creatief in buitenleven

De hovenier voor Hamont en omstreken

Droomt u van een prachtige tuin, die helemaal naar wens voor u wordt gemaakt? Neem dan eens contact op met Somers Tuinen. Ons hoveniersbedrijf laat dromen uitkomen en maakt uw tuin precies zoals u die wilt. Wij gaan met u om tafel zitten en helemaal doornemen welke elementen u allemaal aan uw tuin toe wil voegen. Wij hebben een bevlogen tuinarchitect in dienst die uw wensen in een mooi 3D-beeld omzet. Hierop kunt u tot in detail bekijken hoe uw tuin er straks uit komt te zien. Wij gaan dan aan de slag met dit beeld, om er zo voor te zorgen dat alles er in het echt helemaal perfect uitziet!

Op zoek naar een hovenier in Hamont?

Somers Tuinen maakt het u makkelijk om een tuin te krijgen waar u altijd al van heeft gedroomd. Wij nemen u al het werk uit handen, zodat u zelf alleen maar hoeft te gaan genieten van uw nieuwe tuin. Dit begint met een eerste ontmoeting, waarbij we u en uw familie of bedrijf leren kennen. Zo kunnen we alvast een beeld krijgen van hoe uw tuin er straks uit kan komen te zien. We bespreken alle mogelijkheden die we u kunnen bieden en geven u hier een globale kostenberaming bij. Hierna komt u in gesprek met onze tuinarchitect. Aan de hand van uw wensen maakt hij een ontwerp in 3D. Keurt u dit goed, dan gaan wij als hoveniers aan de slag.

Uw droomtuin wordt werkelijkheid

Als hovenier voor Hamont gaan we nu voor u aan de slag met uw tuin. Wij werken altijd met oog voor detail en zorgen ervoor dat de tuin helemaal wordt zoals u die al voor ogen had. We gebruiken louter duurzame materialen van hoge kwaliteit om zo uw droomtuin te maken. Zo zorgen wij ervoor dat u nog vele jaren kunt genieten van uw nieuwe tuin. Wilt u meer weten? Neem dan gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op.

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

bottom of page