top of page

HOVENIER HELMOND

Creatief in buitenleven

De hovenier voor Helmond en omstreken

U heeft er altijd van gedroomd om een droomtuin te hebben, maar het is er nooit van gekomen om deze te realiseren? Schakel dan Somers Tuinen in en u kunt er op rekenen dat die droomtuin werkelijkheid wordt. Wij hebben de mensen in dienst die met passie aan de slag gaan om al uw dromen te verwezenlijken. Wilt u een moderne tuin met strakke lijnen? Of wilt u juist een tuin hebben volgens het klassieke Engelse model? Wat uw wensen ook zijn, u kunt er op rekenen dat wij deze tot in de kleinste details waar kunnen maken. Onze tuinarchitect maakt een beeld in 3D van uw tuin, waarna wij hiermee aan de slag gaan als u dit heeft goedgekeurd.

Een hovenier voor Helmond

U verwacht een aantal dingen van een goede hovenier. Dat deze vakkundig is, dat deze met materialen en planten werkt die lang meegaan, en dat deze precies die tuin maakt die u voor ogen heeft. Somers Tuinen volgt hiervoor bij elke nieuwe klant hetzelfde traject. Dit begint met een intake gesprek. Hierbij willen we u leren kennen, zodat we alvast een beeld krijgen van het soort tuin dat bij u zou passen. We nemen uw wensen met u door, aan de hand waarvan onze tuinarchitect aan de slag gaat. Hij maakt een duidelijk 3D-model van uw tuin, waaraan u goed kunt zien wat u hier allemaal van kunt verwachten. Als u dit heeft goedgekeurd gaan wij als hovenier voor Helmond aan de slag om uw tuin te verwezenlijken.

Uw droomtuin verwezenlijkt

Wij zorgen ervoor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt. Wij gebruiken bij het aanleggen van uw tuin altijd de beste, meest duurzame materialen. Somers Tuinen wil namelijk dat u vele jaren van uw prachtige nieuwe tuin gaat genieten! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een afspraak. We bekijken dan samen wat uw wensen zijn en hoe wij deze voor u waar gaan maken. We kunnen u dan ook alvast een eerste prijsindicatie geven.

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

bottom of page