top of page

HOVENIER LEENDE

Creatief in buitenleven

Genieten van een mooie tuin!

Op zoek naar een vakbekwame hovenier in leende? Heeft u hulp nodig bij tuinonderhoud en/of tuinaanleg? Dan bent u bij Somers Tuinen zeker aan het juiste adres. Somers Tuinen staat garant voor prachtige tuinen waarin uw eigen ideeën door een goede combinatie van vorm en functie worden samenbracht. Met een vast team van enthousiaste vakbekwame hoveniers werken wij dagelijks aan het aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Als hoveniers zoeken wij voor onze klanten de optimale balans in stijl, functionaliteit en exclusiviteit. Door het gebruik van (duurzame) hoogstaande materialen, laten we uw tuin optimaal tot zijn recht komen. Uw tuin is het verlengstuk van uw huis. Als u naar buiten kijkt, wilt u natuurlijk genieten van een tuin die helemaal naar uw zin is. Met mooie bloemen en planten. Met één of meerdere plekken waar u lekker kunt zitten. Zodat u bij mooi weer lekker thuis een terrasje kunt pakken. Als hoveniersbedrijf helpen wij u genieten van een mooie tuin! Graag maken we kennis met u om samen uw droomtuin te creëren.

Complete verzorging van uw tuin

Het compleet verzorgen van uw tuin, van ontwerp tot en met het onderhoud, met de beste vakmensen op dit gebied zodat alles door ons in de juiste banen geleid wordt en u een vast aanspreekpunt heeft voor al uw wensen en vragen. De hoveniers van Somers beheersen alle facetten en onderscheiden zich door creativiteit en exclusiviteit. Somers Tuinen is al lange tijd actief als hovenier in Leende en houdt zich daar bezig met tuinontwerp, aanleg en onderhoud en alles wat hierbij komt kijken.

Somers Hoveniers werkt zowel voor particulieren als bedrijven

Bij Somers Tuinen hebben we een lange staat van dienst. Zowel voor particulieren als bedrijven verzorgen wij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de (bedrijfs)tuinen. 


Maak er een tuinfeest van…. Somers Tuinen creëert een mooie groene omgeving rond uw woning of bedrijf. Jarenlang zijn we al actief zijn wij als hovenier in Leende en omgeving

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

bottom of page