top of page

HOVENIER VELDHOVEN

Creatief in buitenleven

Vakkundige Hovenier in Veldhoven

Heeft u plannen om uw tuin aan te pakken? Denk eens aan echte vakmensen om daarbij te helpen. Of het nu gaat om onderhoud of aanleg, met een gediplomeerde hovenier aan uw zijde werkt u naar een topresultaat. Somers Tuinen werkt uitsluitend met vakbekwame hoveniers, Wij werken in een groot gebied voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Voor een hovenier in Veldhoven bent u bij Somers Hoveniers aan het juiste adres. 

Beleef uw tuin

Somers Tuinen heeft oog voor details en durft van de gebaande paden af te wijken. U als opdrachtgever en gebruiker van de tuin staat altijd centraal en samen met u kan uw tuin op de juiste manier worden ontworpen, aangelegd en/of onderhouden worden. Hovenier werkzaamheden is meer dan alleen beplanting en bestrating. Dus ook begrippen als rust, evenwicht, dynamiek, ritme, en natuurlijkheid zijn belangrijk voor een tuin in Veldhoven.

100% Klantevredenheid

U kunt vertrouwen op onze ervaring en vakmanschap. Wij werken met een team van bezige bijen, allen gediplomeerde hoveniers. Harde werkers die vol passie gaan voor het leveren en onderhouden van kwaliteitstuinen. Onze mensen zijn allen gediplomeerd tot vakbekwaam hovenier en werken vanuit hun passie aan het creëren van perfecte buitenruimtes. Dat doen zij efficiënt en precies, met oog voor detail. Wij werken met duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen en beplanting . U weet vooraf waar u aan toe bent en kunt altijd terugvallen op uw vaste aanspreekpunt. Op zoek naar een professionele hovenier in Veldhoven? Neem dan contact met ons op.

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

bottom of page