top of page

HOVENIER WAALRE

Creatief in buitenleven

Dé Hovenier in Waalre e.o.

Hovenier in Waalre gezocht? Dan bent u bij Somers Tuinen aan het juiste adres. Al meer dan 11 jaar een begrip in Waalre en omstreken. Hoveniersbedrijf Somers is een ervaren en professioneel hoveniersbedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Bij Somers Tuinen kunt u terecht voor 3D ontwerpen, tuinaanleg en tuinonderhoud. Onze ruime kennis en ervaring in het hoveniers vak zie je terug in de kwaliteit in alles wat Somers Tuinen oplevert. Als hoveniersbedrijf in Waalre en omstreken bieden wij u een volledig pakket van hoveniers diensten aan voor uw tuin. Wij verwelkomen u graag in onze inspiratieruimte aan de Willibrorduslaan 87 te Valkenswaard om de mogelijkheden te bespreken.

100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring in het hoveniers vak zijn wij als geen ander in staat uw persoonlijke wensen te vertalen naar de tuin van uw dromen. We gaan altijd uit van de wensen van de klant en denken graag met u mee en gaan voor 100% klanttevredenheid. Het leveren van kwaliteit is voor ons een tweede natuur en staan garant voor ons afgeleverde werk. Op zoek naar een professionele hovenier in Waalre? Neem dan contact met ons op.

Een tuin is het verlengstuk van uw woning

Een hovenier in Waalre en omstreken met kwaliteit, vakmanschap en persoonlijk contact hoog in het vaandel? Als professioneel hoveniersbedrijf weet Somers als geen ander hoe belangrijk het is dat een tuin goed wordt aangelegd en onderhouden. Een tuin is voor ons daarom ook meer dan alleen maar een stuk grond met planten, tegels en stenen. Somers Tuinen is van mening dat een tuin het verlengstuk is van uw woning, een plaats voor rust en genegenheid en waar families regelmatig samenkomen onder het genot van een hapje en een drankje: kortom een fijn plekje om je te ontspannen en ongestoord terug te trekken.

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

bottom of page