top of page

HOVENIER ZUID BRABANT

Creatief in buitenleven

Een professionele Hovenier in omgeving Eindhoven

De perfecte buitenruimte hoe creëer je die? Waar begint je leefruimte en waar houdt zij op?  Vanuit waar groeit het gevoel van thuiskomen en je thuis voelen? Wij geloven in groot dromen. Dat zie je terug in onze creatieve tuinontwerpen. Als u een vakman inschakelt om tuinaanleg of onderhoud uit te voeren, dan gaat u ervan uit dat dit ook op professionele wijze gebeurt. Uw tuin is een verlengstuk van uw woning, waarin u graag zorgeloos van wilt genieten. Voor een hovenier bent u bij Somers Tuinen aan het juiste adres. Ook voor beregening, tuinverlichting, zwemvijver, overkappingen, buitenverblijven, pergola’s, beplantingsplannen, hekwerk en betrating kunt u bij ons terecht.

Vakmanschap

U kunt vertrouwen op onze ervaring en vakmanschap. Wij werken met een team van bezige bijen, allen gediplomeerde hoveniers. Harde werkers die vol passie gaan voor het leveren en onderhouden van kwaliteitstuinen. Op zoek naar een professionele hovenier? Neem dan contact met ons op.

 

Disciplines van Somers Tuinen in Eindhoven en omstreken 

U kunt ons hoveniersbedrijf inschakelen voor 3D tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij hebben al voor vele tevreden klanten een mooie buitenbeleving mogen creëren, waar zij dagelijks van kunnen genieten. Of het nu gaat om een landelijke tuin, strakke tuin, Ibiza tuin, weelderige tuin, Franse tuin, Japanse tuin, onderhoudsarme tuin of een kindvriendelijke tuin… Wij verwelkomen u graag op ons inspirerende kantoor aan de Vest 48 in Valkenswaard om de mogelijkheden te bespreken. 

Veldhoven - Eindhoven - Aalst - Waalre - Bladel - Leende - Heeze - Lommel - Pelt

Somers Hoveniers
bottom of page