top of page

HOVENIERSBEDRIJF WAALRE

Creatief in buitenleven

Mooie stijlvolle tuinen 

Somers Tuinen heeft de ambitie om met plezier mooie en stijlvolle tuinen van hoge kwaliteit te maken en ze zo te houden. In het proces van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud staat u als opdrachtgever en gebruiker van de tuin centraal. Onze tuinen kenmerken zich door een verassend gebruik van materialen en elementen, waarbij ook de beplanting een belangrijke rol speelt. Hierbij hebben wij oog voor detail en zijn wij niet bang om van gebaande paden af te wijken. Een hoveniersbedrijf in Waalre nodig? Wij bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten. U bent bij ons aan het juiste adres!

Uw tuin in goede conditie het hele jaar door

Tuinonderhoud wordt bij Somers Tuinen gezien als een discipline die veel kennis vereist en onmisbaar is voor een tuin in goede conditie. Dat kan éénmalig onderhoud zijn, 3 jaarlijkse beurten (voorjaar, zomer en winter) maar ook regelmatiger door het jaar heen met een onderhoudscontract. Hierbij kunnen we anticiperen op de verschillende seizoenen en snel ingrijpen waar dat nodig is. Wanneer u het tuinonderhoud als een onoverzichtelijke opgave ervaart en denkt dat tuinonderhoud voor u onbetaalbaar is, proberen we u een beetje bij de hand te nemen. Zo kan - met een beetje hulp van onze kant – het tuinonderhoud overzichtelijker worden gemaakt en toch betaalbaar blijven.

De koffie staat klaar!

Bij Somers Tuinen vormen ontwerp, aanleg en onderhoud drie onlosmakelijke disciplines. Kom gerust eens langs in onze inspiratieruimte te Valkenswaard om de mogelijkheden voor uw 3D tuinontwerp, tuinaanleg of onderhoud te bespreken. De koffie staat klaar!

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

bottom of page