top of page

HOVENIERSBEDRIJF BRABANT

Creatief in buitenleven

Een hoveniersbedrijf in omgeving Eindhoven nodig? Wij komen graag vrijblijvend met u in contact om de mogelijkheden voor de aanleg of vakkundig onderhoud van uw tuin te bespreken. Op ons kantoor in Valkenswaard kunnen wij u vele voorbeelden van gerealiseerde tuinen en 3d tuinontwerpen laten zien. Of het nu gaat om onderhoud of aanleg van uw tuin? Neem gerust contact met ons op. Wij werken voor particuliere en zakelijke klanten.

 

Gun uzelf het gemak van een hovenier​

Uw tuin leeft en is constant in beweging; planten groeien, seizoenen veranderen. Daarom is het belangrijk uw tuin goed te onderhouden. Daar heeft u waarschijnlijk niet altijd tijd voor. Gun uzelf daarom het gemak van een hovenier. Somers Tuinen, één van dé hoveniersbedrijven in Eindhoven en omgeving, helpt u bij het onderhouden en aanleggen van uw tuin. Zowel de particuliere als zakelijke klant. 

 

Van professioneel ontwerp tot uw eigen schets, van compleet nieuwe tuinaanleg tot het snoeien van die heg waar u zo tegenop ziet. Met ruime ervaring in het werken voor particulieren en bedrijven is Somers Tuinen ook uw aangewezen hoveniersbedrijf wanneer het groen gewoon goed moet zijn!​

 

Vakmanschap
​Onze klantenkring weet ons vakmanschap inmiddels ruim te waarderen. Als (potentiele) klant van Somers Tuinen mag u rekenen op expertise op het gebied van 3d tuinontwerp, tuinaanleg en het onderhoud van uw tuin, waarbij u dan mag denken aan snoeiwerk, rooien, planten van bomen, struiken, gazonaanleg, grasmaaien, robotmaaier, buitenverblijven, overkappingen, bemesten, verticuteren gazon, bestrating van tegels en klinkers, terras, oprit, schutting, metselwerk, (zwem)vijvers en elektra.

Veldhoven - Eindhoven - Aalst - Waalre - Bladel - Leende - Heeze - Lommel - Pelt

Somers Hoveniers
bottom of page