Publicatie The Art of Living

1 Feb 2018

 

 

Wij maken tuinen! O.a. deze tuin welke een mooie publicatie heeft gekregen in The Art of Living.

 

Somers Hoveniers

 

Een buitenruimte creëren die perfect bij de woning én bij de bewoners past, dat is wat Somers Hoveniers doet. Het bedrijf is niet stijl gebonden, maar kijkt per project naar de architectuur en de wensen van de bewoners en realiseert zo met vakbekwaam personeel de mooiste projecten. Zo ook de tuin bij deze prachtige bosvilla.

 

Somers Hoveniers is verantwoordelijk voor het totale ontwerp en aanleg van de tuin. Om de connectie met de bestaande natuur te maken heeft de vijver heeft weer vorm gekregen, is een glooiende oprijlaan gecreëerd en is inheemse beplanting toegepast. Ook heeft Somers Hoveniers ervoor gezorgd dat de woning doorvloeit richting de tuin. Dankzij de samenwerking met DoorMichiel, sluiten interieur en exterieur perfect op elkaar aan.

 

Jarenlang plezier door duurzaam materiaalgebruik
De hoogteverschillen in de tuin zijn opgevangen door over de gehele lengte van het terras een keermuur te plaatsen, met daartussen traptreden van het terras naar de vlonder. Tevens zijn aan de zijkant glooiende traptreden subtiel verwerkt in het gazon.

Duurzaamheid heeft Somers Hoveniers hoog in het vaandel. Bij dit project is dat terug te zien in de eeuwen oude meerpalen waarmee het houten vlonderterras is gecreëerd.

 

Somers Hoveniers heeft een aantal cruciale elementen in de tuin, zoals het bruggetje en bepaalde begroeiing meegenomen in het totaalplaatje, waardoor alle elementen goed tot zijn recht komen. Een landgoed of een kleine tuin; Somers Hoveniers pakt elke uitdaging aan. Zo lang het maar gedegen en kwalitatief hoogwaardig mag zijn.

 

Voor meer informatie: www.somerstuinen.nl

 

Tekst: Juultje Peels Rechten: The Art of Living

meer lezen kan via onderstaande link

 

http://theartofliving.nl/renovatie-villa-in-waalrese-bossen-margry-arts-architecten/

Facebook
Please reload

Somers Hoveniers