top of page

Wij stellen graag aan u voor:


Willem Somers

5 vragen aan onze groengoeroe en eigenaar van Somers Tuinen

1) Wat is jouw eigen favoriete stijl in tuinen? Ik heb niet echt een favoriete stijl; thuis heb ik een landelijke tuin met een juistheid aan elementen. Ik hou ook zeker van een strakke rustige omgeving. Als de plek klopt vind ik het geslaagd ik kan namelijk doodvallen om een verkeerd element.

2) Noem een eigenschap van jezelf die onze klanten niet kennen maar wel willen weten? Ik ben van nature erg ongeduldig en ik heb ontzettend veel moeite met oneerlijkheid.

3) Wat is je beste uitspraak tot nu toe? Hoezo kan niet? Ze schieten mensen naar de maan, alles kan.

4) Welke tuin is jou het meest bijgebleven en waarom? Dat zijn er 2 Een in het zuiden des lands waar alles maar dan ook alles mis ging notabene ook nog bij een kennis. Maar we hebben er alles aan gedaan om het toch op te lossen, zelfs nadat we zeker waren van een -€ resultaat De andere is in Valkenswaard waar bijna alles mocht en kon.

5) Wat zijn je toekomstdromen? Tuinen maken en onderhouden waar je van zegt; Wauw dat heb ik nog niet gezien. Ik streef ernaar om Pinterest plaatjes te maken niet te kopiëren.


bottom of page