top of page

TUINAANLEG LEENDE

Creatief in buitenleven

De basis van een mooie tuin is een goed doordacht 3D ontwerp

Voor tuinaanleg in Leende bent u bij Somers Tuinen aan het juiste adres. Met een goed ontwerp wordt de basis gelegd voor het aanleggen van een tuin, waaraan u jarenlang plezier beleeft. De tuin is een verlengstuk van uw huis, een stuk buiten waar u wilt kunnen relaxen en genieten. Onze eigen ervaren tuinarchitect kan voor u een compleet 3D tuinontwerp creëren. Uit ervaring weten wij dat onze klanten een 3D ontwerp erg prettig vinden. Zo krijgt u een perfect beeld van hoe uw droomtuin er uiteindelijk uit kan komen zien. Om tot een goed doordacht ontwerp te komen, maken we er eerst een afspraak in onze inspiratieruimte te Valkenswaard. Dit eerste vrijblijvende gesprek is bedoeld om elkaar te leren kennen en uw wensen en ideeën te inventariseren. Deze zijn essentieel voor het uiteindelijke ontwerp van de tuin. In dit eerste gesprek worden ook de kosten van een 3D tuinontwerp met u besproken. Gaat u met deze kosten akkoord dan wordt de tuin ingemeten. Bij het ontwerpen van uw tuin wordt onder meer rekening gehouden vormgeving en stijl van uw woning, gezinssamenstelling, de woonomgeving, en de stand van de zon ten opzichte van tuin.

De aanleg van uw tuin

Uw tuinaanleg in Leende gaat van start! Een mooie tuin verrijkt uw bestaan. Het is een investering in de kwaliteit van het leven waar u als het goed is jarenlang plezier van hebt. Wij werken uitsluitend met vakbekwame hoveniers en geselecteerde toeleveranciers en gebruiken. De hoogwaardige, (duurzame) materialen en beplanting die we gebruiken in de tuin zijn afkomstig van bedrijven waarmee we al vele jaren mee samenwerken. Tijdens de aanleg heeft u 1 vast aanspreekpunt en wij streven ernaar de overlast tijdens de tuinaanleg voor u en uw buren zo minimaal mogelijk te houden. Na de aanleg moet uw droomtuin groeien. Indien gewenst begeleiden wij u met het onderhoud van uw tuin.

Zowel grote als kleine tuinen

Somers Hoveniers maakt zowel grote als kleine tuinen. Kleine tuinen zijn altijd een mooie uitdaging. Met een doordacht lijnenspel en de juiste toepassing van materialen ontstaat op subtiele wijze een gevoel van ruimte. Wij laten uw kleine tuin groot lijken. Vraag naar de mogelijkheden en realiseer ook voor uw kleine tuin het optimale tuingevoel. Het ontwerpen en aanleggen van een grote tuinen zijn ons op het lijf geschreven. Wij geven uw grote tuin een gevoel van intimiteit, met verschillende fijne plekjes waar u van de diverse facetten van uw tuin geniet. Informeer naar de mogelijkheden voor uw tuinaanleg in Leende. 

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

bottom of page