top of page

TUINAANLEG VELDHOVEN

Creatief in buitenleven

Tuinaanleg Veldhoven door vakmannen

U vindt het tijd om uw tuin te veranderen, maar u weet niet hoe u dit moet aanpakken? Dan bent u niet alleen. Een complete tuin herinrichten of een goede basis aanleggen is ook een vak. Er komen veel stappen bij kijken die bovendien goed op elkaar moeten aansluiten. Wij nemen deze zorg graag uit handen en realiseren voor u op professionele wijze een mooi en goed eindresultaat.

Uw tuinontwerp komt tot leven

Realiseren van een uitgebalanceerd tuinontwerp tot in de finesses is een vak apart. Tijdens de tuinaanleg komt een tuinontwerp, een tuintekening tot leven. Een spannende fase! De hoveniers van Somers Tuinen doen niets liever dan het ontwerp, ontwikkeld in samenspraak met u als opdrachtgever, vertalen naar een tuin zoals die  voor ogen staat. De tuintekening omtoveren tot een tuin die een lust voor 't oog is. Dat doen ze met oog voor detail én veel toewijding. Zó komt een tuintekening tot leven. Per dag wordt beter zichtbaar hoe uw tuin er uit gaat zien. Dat maakt de fase van de tuinaanleg zo boeiend. Zó ontstaat úw Droomtuin!

100% klanttevredenheid

Als u een vakman inschakelt om tuinaanleg of onderhoud uit te voeren, dan gaat u ervan uit dat dit ook op professionele wijze gebeurt. Uw tuin is een verlengstuk van uw woning, waarin u graag zorgeloos van wilt genieten. Onze mensen zijn allen gediplomeerd tot vakbekwaam hovenier en werken vanuit hun passie aan het creëren van perfecte buitenruimtes. Dat doen zij efficiënt en precies, met oog voor detail. Wij werken met duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen en beplanting en gaan voor 100% klanttevredenheid. Op zoek naar een professionele hovenier voor uw tuinaanleg in Veldhoven? Neem dan contact met ons op.

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

bottom of page