top of page

TUINAANLEG WAALRE

Creatief in buitenleven

Voor professionele tuinaanleg in Waalre en omgeving bent u bij Somers Tuinen aan het juiste adres. Somers Tuinen verzorgt de aanleg van tuinen in alle soorten en maten voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Van een gezellige stadstuin tot villatuin; Wij voeren alle werkzaamheden nauwkeurig uit; met vakmanschap, eersteklas materialen en aandacht voor uw wensen. Wij hebben al voor vele tevreden klanten een mooie buitenbeleving mogen creëren. Zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers. In onze inspiratieruimte aan de Willibrorduslaan 87 te Valkenswaard verwelkomen wij u graag om de mogelijkheden te bespreken. 

Mooie tuinen maken is onze passie

Goed opgeleide medewerkers leggen uw tuin professioneel aan. Somers Tuinen maakt duidelijke afspraken met u over start en duur van de werkzaamheden. Ieder team heeft een eigen specialisatie en de teams zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ook heeft u gedurende de aanleg 1 vast aanspreekpunt die u op de hoogte houdt van de werkzaamheden en voert het overleg met u. Op de achtergrond bewaakt onze ontwerper het plan en worden gezamenlijk beslissingen genomen. De betrokkenheid bij elk project is groot. We voeren de werkzaamheden met passie uit en willen elk project tot ieders tevredenheid uitvoeren.

Snelle en perfecte oplevering

Wij hebben goede afspraken met onze vaste leveranciers. Hierdoor zijn de levertijden over het algemeen kort en kan er slagvaardig gewerkt worden aan uw nieuwe tuin. Wij streven er naar om een perfecte tuin op te leveren; keurig opgeruimd en helemaal volgens de afspraken. Indien gewenst kunnen wij u van adviezen voorzien over het onderhoud van uw nieuw aangelegde tuin. Een niet onbelangrijk aspect van nazorg waar Somers Tuinen voor staat! Op zoek naar een professionele hovenier voor uw tuinaanleg in Waalre? Neem dan contact met ons op.

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

bottom of page