top of page

TUINAANLEG BRABANT

Creatief in buitenleven

De perfecte buitenruimte hoe creëer je die? Waar begint je leefruimte en waar houdt zij op?  Vanuit waar groeit het gevoel van thuiskomen en je thuis voelen? Voor professionele tuinaanleg in Eindhoven en omgeving bent u bij Somers Tuinen aan het juiste adres. Wij hebben al voor vele tevreden klanten een mooie buitenbeleving mogen creëren, waar zij dagelijks van kunnen genieten. Wij verwelkomen u graag op ons kantoor aan de Vest 48 in Valkenswaard om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor beregening, tuinverlichting, zwemvijver, overkappingen, buitenverblijven, pergola’s, beplantingsplannen, hekwerk en betrating kunt u bij ons terecht.

Uw droomtuin krijgt vorm

De basis voor een mooie tuin ligt in een goed en doordacht tuinontwerp. Mocht u nog geen tuinontwerp hebben gaat onze eigen ervaren tuinarchitect voor u aan de slag: een 3D tuinontwerp op maat. Na de ontwerp en offertefase gaat het echt gebeuren: uw droomtuin krijgt vorm. Uw tuinaanleg gaat van start. 

Professioneel vakmanschap

Als u een vakman inschakelt om tuinaanleg of onderhoud uit te voeren, dan gaat u ervan uit dat dit ook op professionele wijze gebeurt. Uw tuin is een verlengstuk van uw woning, waarin u graag zorgeloos van wilt genieten. Onze mensen zijn allen gediplomeerd tot vakbekwaam hovenier en werken vanuit hun passie aan het creëren van perfecte buitenruimtes. Dat doen zij efficiënt en precies, met oog voor detail. Wij werken met duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen en beplanting . U weet vooraf waar u aan toe bent en kunt altijd terugvallen op uw vaste aanspreekpunt. Uw buitenruimte is klaar voor gebruik… voor nu en vele jaren daarna.

Veldhoven - Eindhoven - Aalst - Waalre - Bladel - Leende - Heeze - Lommel - Pelt

Somers Hoveniers
bottom of page