TUINARCHITECT VELDHOVEN

Creatief in buitenleven

Tuinarchitect Veldhoven met een visie

Onze eigen tuinarchitect ontwikkelt eerst een visie. Als hij komt kennismaken, kijk hij naar uw tuin, uw interieur, uw keuken, naar waar u zit in uw huiskamer… als tuinarchitect ziet hij dan zichtlijnen die erg belangrijk zijn voor het uiteindelijke ontwerp. Een zichtlijn is een gebied in de tuin waar u onbewust naar kijkt, vanuit uw huis of de zithoek. Die zichtlijnen, die u onbewust waarneemt, vormen naast andere vaste aanwezige elementen een belangrijke basis voor het uiteindelijk ontwerp.

3D Tuinontwerp op maat

Wat verwacht u van een tuinontwerp? Hoe gaat uw droomtuin er straks gaat uitzien? 
Een tuinontwerp van Somers Tuinen is maatwerk met visie én uw eigen ideeën! We nemen u mee op reis, naar de mogelijkheden, stijlen, kleuren en toepassingen. Zo ontdekken we vaak samen welk tuinontwerp u mooi vindt en aan welk type tuin u (en uw gezin) behoefte heeft. Het 3d tuinontwerp kan compleet gemaakt worden met verlichtings- en beplantingsplan. Tuinarchitect in Veldhoven nodig? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mooie tuinen maken is onze passie 

Wij werken met een eigen tuinarchitect die op basis van uw wensen en de laatste tuintrends de meest prachtige 3D ontwerpen creëert. Durf te dromen… dat doen wij ook. Onze ervaren tuinarchitect in Veldhoven creëert tuinontwerpen voor grote tuinen, bij villa’s en landhuizen, maar ook voor stadstuinen, balkons of bedrijfstuinen. Maak een afspraak om in onze inspiratieruimte te Valkenswaard de mogelijkheden voor uw droomtuin te bespreken. Laat u inspireren! 

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

Bericht ontvangen!