TUINARCHITECT WAALRE

Creatief in buitenleven

Mooie tuinen maken is onze passie

Onze tuinarchitect in Waalre staat garant voor smaakvolle en creatieve tuinontwerpen die u zullen verrassen. Wij maken 3D tuinontwerpen voor grote tuinen, bij villa’s en landhuizen, maar ook voor stadstuinen, balkons of bedrijfstuinen. Wij werken uw tuinontwerp uit in 3D. Uit ervaring blijkt dat dit een groot voordeel heeft! U als klant krijgt hierdoor een perfecte indruk van hoe uw tuin eruit kan komen zien en geeft u een goed beeld van sfeer, gekozen materialen, beplanting en kleuren. Durf te dromen…. Dat doen wij ook!

Een goed ontwerp begint met aandachtig luisteren

Net als uw interieur moet ook uw tuin bij u passen. Daarom besteedt Somers Tuinen veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen en mogelijkheden. Uw woning of bedrijf vormt het uitgangspunt. Tijdens een persoonlijk gesprek kunt u voorbeelden van ontwerpen en materialen bekijken. Elementen uit uw bestaande tuin, zoals bomen en grote volwassen plantgroepen kunnen worden opgenomen in het ontwerp.

Ontwerpen naar uw smaak

Een mooie tuin is belangrijk voor wie van het buitenleven houdt. Onze eigen ervaren Tuinarchitect Waalre helpt u een tuin te creëren die u alle seizoenen een goed gevoel geeft, een plek waar u kunt genieten. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor uw droomtuin!

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

Bericht ontvangen!