top of page

TUINONDERHOUD HAMONT

Creatief in buitenleven

Somers Tuinen voor al uw tuinonderhoud

Heeft u een mooie, grote tuin bij uw huis? Dan zult u zonder enige twijfel genieten van de vele prachtige momenten die zo'n tuin u kan brengen. Het enige nadeel aan een tuin is dat er ook onderhoud aan moet worden gepleegd. Zeker als u een grote tuin heeft kan dat soms flink wat van uw tijd in beslag nemen. Neem contact op met Somers Tuinen als u hier niet de tijd voor heeft, of als u van uzelf vindt dat u niet over groene vingers beschikt. Wij kunnen al uw tuinonderhoud in Hamont voor u verzorgen. We kunnen eenmalig bij u langskomen voor groot onderhoud, of met regelmaat een afspraak plannen om er zo voor te zorgen dat uw tuin er altijd perfect uitziet.

Tuinonderhoud in Hamont

Somers Tuinen is een bedrijf met passie voor tuinen. U kunt ons niet alleen maar inschakelen voor uw tuinonderhoud in Hamont, maar ook voor de aanleg van een nieuwe tuin. We hebben een professionele tuinarchitect in dienst die al uw dromen op het gebied van tuinen voor u waar kan maken. De aanleg wordt dan door onze ervaren hoveniers uitgevoerd, zodat u zeker weet dat alles perfect op zijn plaats komt te staan. En als u dan een mooie, nieuwe tuin heeft, kunt u deze weer door ons laten onderhouden. Zo zorgen we er samen voor dat u nog vele jaren van uw prachtige, nieuwe tuin gaat genieten!

Alles voor het onderhoud van uw tuin

Indien u tuinonderhoud in Hamont wilt laten verzorgen, neemt u natuurlijk contact op met Somers Tuinen. Wij zetten onze uitgebreide ervaring graag in om ook uw tuin helemaal tot in de puntjes te onderhouden. Het is toch ook zonde als die prachtige tuin bij uw huis of kantoor overgroeid wordt door onkruid? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan natuurlijk ook altijd klaar voor vragen over een van onze andere diensten op hoveniersgebied.

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

bottom of page