top of page

TUINONDERHOUD LEENDE

Creatief in buitenleven

Alles wat groeit en bloeit heeft onderhoud nodig

Als u wilt blijven genieten van uw tuin, dan is het tuinonderhoud erg belangrijk. Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden in uw tuin. Denk hierbij aan de 3 jaarlijkse beurten: voorjaarsbeurs, zomerbeurt, winterbeurt. Tijdens elke beurt zullen er andere werkzaamheden worden uitgevoerd denk hierbij aan knippen van de hagen, snoeien van de bomen, schoonmaken van de vijver, verticuteren van het gazon, bemesten van gazon en beplantingsgroepen, steken van de graskanten, schoonmaken van de borders, onkruidbestrijding etc.. Ook het opstarten van de beregening in het voorjaar en afblazen van de beregening in de winter behoren tot onze werkzaamheden. Kijkend naar het seizoen en wat de tuin exact nodig heeft. Ook kunt u kiezen voor een vast jaarlijks onderhoudscontract met een frequentie van wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks onderhoud. Maar net waar u voor kiest! Informeer naar de mogelijkheden voor tuinonderhoud in Leende. 
 

Achterstallig tuinonderhoud Leende

Is er een tijd minder of geen aandacht geweest voor uw tuin en is het onderhoud hierdoor voor u niet meer te overzien. Dan kunnen wij hier een passende oplossing voor bieden. Door de tuin een forse snoei- onderhoudsbeurt te geven kunnen wij er weer nieuw leven in blazen. Vaak kan er van een hele grote wildernis, met de nodige tijd en energie nog een hele mooie tuin gerealiseerd worden. Hierna kan men zelf te tuin goed onderhouden of kan u ervoor kiezen periodiek onderhoud door onze hoveniers uit te laten voeren. Zo blijft uw tuin alle seizoenen netjes.

Onderhoud tijdens uw vakantie  

U gaat vast op vakantie om te relaxen, uit te rusten en de dagelijkse dingen achter u te laten. Wat is er dan plezieriger als u terug komt van vakantie en u hoeft niet direct in de tuin aan de slag. Omdat wij tijdens uw vakantie er zorg voor hebben gedragen dat de tuin er netjes bij blijft liggen.

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

bottom of page