top of page

TUINONDERHOUD VELDHOVEN

Creatief in buitenleven

Professioneel tuinonderhoud in Veldhoven

Somers Tuinen wordt regelmatig gevraagd voor tuinonderhoud in Veldhoven. Met ons team van vakbekwame hoveniers kunt u er zeker van zijn dat uw tuin er weer perfect bij ligt. Of het nu om tuinonderhoud in Veldhoven gaat, of elders, wij komen graag bij u langs. Met veel ervaring, kennis en gevoel gaan onze hoveniers voor u aan de slag. U kunt voor uw tuinonderhoud in Veldhoven denken aan een eenmalige beurt, maar ook aan onderhoudsbeurten op regelmatige basis. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u het hele jaar door genieten van een goed onderhouden tuin. Heeft u plannen voor tuinonderhoud in Veldhoven neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Uw tuin in goede conditie

Tuinonderhoud wordt bij Somers Tuinen gezien als een discipline die veel kennis vereist en onmisbaar is voor een tuin in goede conditie. Dat kan eenmalig onderhoud zijn, maar ook regelmatiger door het jaar heen met een onderhoudscontract. Hierbij kunnen we anticiperen op de verschillende seizoenen en snel ingrijpen waar dat nodig is. Wanneer u het tuinonderhoud als een onoverzichtelijke opgave ervaart en denkt dat tuinonderhoud voor u onbetaalbaar is, proberen we u een beetje bij de hand te nemen. Zo kan - met een beetje hulp van onze kant – het tuinonderhoud overzichtelijker worden gemaakt en toch betaalbaar blijven.

Onderhoud direct na aanleg

Met name in de eerste jaren na aanleg is het van het grootste belang de groei van een tuin goed te begeleiden naar het beoogde eindbeeld en zo de kwaliteit van de tuin naar een hoger plan te brengen. Bij Somers Tuinen vormen ontwerp, aanleg en onderhoud drie onlosmakelijke disciplines.

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

bottom of page