top of page

TUINONDERHOUD WAALRE

Creatief in buitenleven

Wij zorgen ervoor dat uw tuin in alle seizoenen een goed gevoel geeft !
Somers Tuinen voert het onderhoud van alle soorten tuinen uit; eenmalig, wekelijks of in een andere regelmaat. Ook de wekelijkse onderhouds- en maaibeurten, het op orde houden van bedrijfstuinen wordt uitgevoerd door een speciaal onderhoudsteam. U kunt voor het onderhoud van uw tuin een contract afsluiten met een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden of de werkzaamheden laten uitvoeren op regie.

De inzet van een hovenier geeft rust en een gevoel van luxe

Jarenlang verzorgen wij al voor vele families en bedrijven het tuinonderhoud in Waalre. Zou het niet heerlijk zijn als u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de werkzaamheden in uw tuin? De inzet van een professionele hovenier geeft rust en een gevoel van Luxe. 

Optimaal tuinplezier

Een mooie tuin vraagt om tuinonderhoud. Helemaal niets doen kan niet. Voor optimaal tuinplezier is het echter belangrijk dat het onderhoud van de tuin u niet boven het hoofd groeit. Als het werk u om uiteenlopende redenen teveel wordt, biedt Somers Tuinen verschillende mogelijkheden om u geheel of gedeeltelijk te ontzorgen. Snoeien is de expertise van de hovenier. Het is belangrijk om op het juiste moment de juiste plant te snoeien. Door goed te snoeien blijft uw plant gezond en voorkomt u dat uw tuin dicht groeit.


Wij zijn  al vele jaren actief met tuinonderhoud in Waalre en omstreken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kies tuinonderhoud dat bij u past.

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

bottom of page