top of page

TUINONDERHOUD BRABANT

Creatief in buitenleven

Professioneel tuinonderhoud in Eindhoven en omgeving
Alles wat groeit en bloeit heeft onderhoud nodig. Misschien heeft u groene vingers? Misschien laat u het liever aan ons over. Onze klanten kunnen gebruik maken van verschillende onderhoudsvormen. Voor elke tuin vinden we een passende oplossing. Jaarlijks, maandelijks of wekelijks tuinonderhoud? Misschien wilt u enkel de jaarlijkse grote beurten laten uitvoeren zoals de voorjaarsbeurt, zomerbeurt en winterbeurt? Voorbeelden van onderhoudswerkzaamheden in de tuin zijn snoeien/knippen beplanting, hagen, border en bomen, blad- en onkruidvrij maken van de borders, bemesten van het gazon, bemesten van de beplantingsgroepen, verticuteren van het gazon, steken van de graskanten, onkruidbestrijding, aan- en afsluiten van beregeningsinstallatie, vijveronderhoud, etc. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw tuinonderhoud bij Somers Tuinen.

Tuinonderhoud bedrijfstuin in Eindhoven en omgeving

Ook vele zakelijke klanten maken al gebruikt van onze onderhoudsdiensten. De uitstraling van uw bedrijfstuin is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Benieuwd wat Somers Tuinen voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag naar de mogelijkheden. Ook voor het ontwerp en aanleg van uw bedrijfstuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Gediplomeerde Hoveniers

Onze mensen zijn allen gediplomeerd tot vakbekwaam hovenier en werken vanuit hun passie aan het creëren en onderhouden van tuinen. Wat is de beste tijd de tuin te bemesten of in welk jaargetijden kunt u het beste welke beplantingsgroepen snoeien/knippen? Onze hoveniers kunnen u hier alles over vertellen en voeren hun werkzaamheden efficiënt en precies uit, met oog voor detail. U weet vooraf waar u aan toe bent en kunt altijd terugvallen op uw vaste aanspreekpunt. 

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

NEEM CONTACT OP

Somers Hoveniers
bottom of page