top of page

TUINONTWERP HAMONT

Creatief in buitenleven

Prachtig tuinontwerp in Hamont

U heeft een tuin waarvan u vindt dat hij niet helemaal is zoals u dat wil? Het is zonde om een grote tuin maar een beetje te laten zoals hij is, terwijl er zoveel mogelijkheden zijn om er juist een heerlijke plek van te maken. Een tuinarchitect kan dan met ideeën komen waar u misschien niet direct aan had gedacht, of juist uw plannen in een werkbare vorm gieten. Voor tuinontwerp in Hamont neem u contact op met Somers Tuinen. Ons hoveniersbedrijf kan niet alleen een tuinontwerp tot in de puntjes voor u uitvoeren, we kunnen er ook voor zorgen dat deze tuin helemaal voor u wordt ontworpen. Wij hebben hiervoor een professionele tuinarchitect in dienst, die graag met uw ideeën aan de slag gaat.

Tuinontwerp in Hamont

Als u met ons in zee wil gaan, dan doorlopen we samen met u een aantal stappen. Om te beginnen hebben we een intake gesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en vertelt u ons hoe uw droomtuin er uit moet zien. Onze tuinarchitect gaat dan met uw wensen aan de slag en maakt voor u een ontwerp in 3D. Hierdoor kunt u al een zeer goede indruk krijgen van hoe uw tuin er uit komt te zien als wij er klaar mee zijn. U kunt dan nog aanpassingen maken, of ons vertellen dat dit de droomtuin is die u verwezenlijkt wil zien worden. We plannen met u een datum waarop we aan de slag kunnen gaan.

Meer weten over tuinontwerp in Hamont?

Als het ontwerp helemaal is goedgekeurd, wordt het tijd voor onze hoveniers om in actie te komen. Zij zullen u al het werk uit handen nemen dat nodig is om het ontwerp te realiseren. Onze ervaren hoveniers werken grondig, met alleen de beste, meest duurzame materialen. Per slot van rekening wilt u nog lange tijd van uw nieuwe tijd kunnen genieten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

bottom of page