top of page

VRAAG NU UW GRATIS

Het hele jaar door een fantastische tuin

TUINONTWERP HELMOND

Creatief in buitenleven

Het mooiste tuinontwerp van Helmond en omstreken

U heeft een grote tuin, maar bent niet tevreden met hoe deze er uitziet? Of u heeft een tuin waar u jarenlang van heeft genoten, maar die nu aan flinke opknapbeurt toe is? Er zijn zoveel mogelijkheden om iets nieuws met uw tuin te doen, dat het bijna niet te overzien is. U heeft dan eigenlijk iemand nodig die voor u de mogelijkheden op tafel legt en uw wensen omzet in een mooi ontwerp. Voor tuinontwerp in Helmond en omstreken neemt u contact op met Somers Tuinen. Ons bedrijf heeft een professionele, ervaren tuinarchitect in dienst die in Nederland al heel wat droomtuinen heeft ontworpen!

Tuinontwerp Helmond

Ons bedrijf kan u niet alleen helpen met het ontwerpen van een nieuwe tuin, wij kunnen deze ook in zijn geheel voor u verwezenlijken. We hebben hier ervaren hoveniers voor in dienst, die maar wat graag uw tuin voor u onder handen nemen. We willen u er dan graag op wijzen dat u tijdens dit proces alles uit handen wordt genomen. U heeft zelf geen omkijken naar het werk in de tuin en hoeft alleen maar toe te kijken hoe wij uw ontwerp tot een echte, levende tuin maken. U kunt bij het ontwerp van uw tuin met ons alle kanten op. Of u nu een klassieke Engelse tuin wil, een traditionele Japanse of juist een moderne tuin met strakke elementen, bij Somers Hoveniers is dit allemaal mogelijk.

Laat ons uw nieuwe tuin ontwerpen

Op onze website staan meerdere voorbeelden van tuinen die door ons zijn ontworpen en die een goede indruk geven van wat we ook voor u kunnen verwezenlijken. De enige limiet is eigenlijk de grens van uw eigen verbeelding. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, waarbij we samen bekijken wat uw wensen zijn, en hoe wij deze voor u kunnen laten uitkomen.

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

bottom of page