top of page
Nieuwbouw-tuinontwerp.jpg

TUINONTWERP VOOR NIEUWBOUW

DE PUNTJES OP DE 'i'

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van nieuwbouw tuinen. Juist voor een tuin die nog nooit bestaan heeft is belangrijk dat deze met grote nauwkeurigheid wordt ontworpen. We kijken samen met u naar ligging van de tuin en passen hierop uw wensen aan. We kijken waar u het beste kunt eten, loungen, zwemmen etc. Ook bepalen we een sfeer die naadloos aansluit bij uw stijl. De tuinontwerper van Somers Tuinen maakt een 3D tuinplan waarin alle facetten aan bod komen. Een goede basis staat voor jarenlang tuinplezier. Met veel passie en ons kleine team nemen we u persoonlijk mee door alle stappen om tot een perfect tuinplan te komen. 

 

Uitvoering

Na het ontwerp kunnen we ook uw tuin gaan realiseren. Zijn er beperkte mogelijkheden dan kunnen we een tuin uitvoeren in fases. We kijken graag mee naar uw levensfase en passen hierop de mogelijkheden aan. Denk aan een gezin met kleine kinderen; zij hebben nu behoefte aan een speelplek. Maar als zij ouder zijn is er misschien een mogelijkheid voor een zwembad of een moestuin. 

 

Vrijblijvend intakegesprek

We hopen u graag te mogen begeleiden naar uw droomtuin, we kijken uw naar uw komst. Middels een vrijblijvend intakegesprek kijken we of we een klik hebben en kunnen jullie beslissen of we aan het werk mogen gaan. Koffie?

3D TUINONTWERP

Tijdens een eerste vrijblijvende intake willen we graag uw verhaal horen. Al uw wensen en ideeën komen samen in een doordacht tuinontwerp op maat. De 3D ontwerpen zorgen voor een totaalbeleving van uw tuin. U loopt als het ware door uw eigen droomtuin.

Met de professionele 3D video waarin we uw nieuwe tuin presenteren brengen we alle hoeken van uw tuin onder de aandacht.

Bekijk onze tuinontwerpen

03-08-21_17_web.jpg

LEVENDIGE SFEERTUIN

19-05-21_02_web.jpg

MODERNE VILLATUIN

20.jpg

COMPACTE WELLNESSTUIN

TUINAANLEG

Een ontwerp komt tot leven in de aanlegfase. Hier komen alle materiaalkeuzes samen en krijgt uw droomtuin vorm. Uw ontwerp is bij Somers Tuinen in goede handen. We hebben afgelopen jaren vele mooie projecten mogen realiseren. Benieuwd? Neem dan een kijkje bij onze projecten.

Bekijk projecten

Stek-87-Epsilon-Studios-Ektor-Tsolodimos-12web.JPG

STOERE STADSTUIN

Stek87-15-06-2021-Epsilon-Studios-Ektor-Tsolodimos (23 van 60).jpg

SFEERVOLLE GEZINSTUIN

Stek87-08-06-2021-Epsilon-Studios-Ektor-Tsolodimos (17 van 28).jpg

STRAKKE VILLATUIN

Somers Hoveniers
bottom of page