top of page

TUINONTWERP VELDHOVEN

Creatief in buitenleven

Van tuinidee naar tuinontwerp Veldhoven

Voor tuinontwerp in Veldhoven bent u bij ons van harte Welkom. Het 3d ontwerp maken wij voor u op maat. 
Een goed tuinontwerp is de basis voor jarenlang tuinplezier. Zoals een goed huis niet gebouwd wordt zonder een bouwtekening, zo zijn ook voor het maken van een tuinontwerp de juiste afmetingen en randvoorwaarden van belang. Op basis van deze gegevens laat onze architect zijn creativiteit en vakkennis los en brengen hij uw nieuwe tuin tot leven. Dat gaat als volgt in zijn werk: als u een aanvraag doet voor een tuinontwerp, maken wij met u een afspraak voor een oriënterend gesprek in onze inspiratieruimte te Valkenswaard. In dit gesprek bespreken wij uw wensen, de mogelijkheden en het te besteden budget. Met deze informatie gaan wij vervolgens voor u aan de slag.

Een goed ontwerp begint met aandachtig luisteren

Een tuinontwerp in Veldhoven? Tijdens ons eerste intakegesprek nemen wij de tijd om u te leren kennen. Dat begint met een goed gesprek. Onze ervaren tuinarchitect heeft vele mooie projecten mogen ontwerpen. Hij kan zich erg goed inleven in de wensen van de klant en is op de hoogte van de laatste tuintrends waardoor hij de meest prachtige 3D tuinontwerpen creëert. 

Hovenier met oog voor detail

Hoveniers in Veldhoven zijn er in overvloed, maar kunnen ze ook uw tuin zo ontwerpen, maken en onderhouden zoals u dat voor ogen heeft? Somers Hoveniers houdt rekening met uw wensen, werkt met oog voor de omgeving en houdt bovendien ook nog eens rekening met mens en milieu. Somers Tuinen heeft de jarenlange ervaring om ook uw tuin tot in detail te realiseren.

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

bottom of page