top of page

TUINONTWERP WAALRE

Creatief in buitenleven

3D Tuinontwerp in Waalre

Wanneer wij gaan nadenken over de inrichting van een tuin, proberen we eerst even stil te staan bij de volgende vraag: hoe wilt u de tuin beleven? Wij proberen u als opdrachtgever in het ontwerpproces mee te nemen. Vaak heeft u al bepaalde gedachten over beeld en gebruik. Met onze vakkennis en creativiteit proberen wij een mix tot stand te brengen die beantwoordt aan uw wensen. Door het creëren van een 3D tuinontwerp krijgt u een perfect beeld van hoe uw tuin eruit kan komen zien en kunt u zich beter inleven in de keuze van de materialen en elementen.

Tuinontwerpen op basis van de laatste tuintrends

Onze enthousiaste allround architect is gespecialiseerd in tuinontwerpen en tuinarchitectuur en heeft vele mooie projecten mogen ontwerpen. Michiel Jacobs is onze vaste tuinarchitect en kan zich erg goed inleven in de wensen van de klant. Hij neemt de tijd om u te leren kennen; een goed tuinontwerp begint immers met aandachtig luisteren. Ook is hij op de hoogte van de laatste tuintrends waardoor hij de meest prachtige 3D tuinontwerpen creëert. 

Laat u verrassen!

Bij Somers Tuinen bent u aan het juiste adres voor een 3D tuinontwerp in Waalre. U heeft plannen uw tuin te laten aanleggen en wil hiervoor een tuinontwerp op maat, wij nodigen u van harte uit in onze inspiratieruimte te Valkenswaard om met u de mogelijkheden te bespreken. Het 3D Tuinontwerp kan compleet gemaakt worden met beplantings- en verlichtingsplan. Laat u verrassen!​

VRIJBLIJVEND TUINADVIES?

Neem contact op

bottom of page