top of page

TUINONTWERP BRABANT

Creatief in buitenleven

3D Tuinontwerp in Eindhoven ​en omgeving

De perfecte buitenruimte hoe creëer je die? Waar begint je leefruimte en waar houdt zij op? Vanuit waar groeit het gevoel van thuiskomen en je thuis voelen? Wij geloven in groot dromen. Dat zie je terug in onze creatieve tuinontwerpen. Maar het blijft niet bij dromen. U kunt vertrouwen op onze ervaring en vakmanschap. Wij werken met een team van bezige bijen, allen gediplomeerd als hovenier. Harde werkers die vol passie gaan voor het leveren en onderhouden van kwaliteitstuinen. Durf te dromen… dat doen wij ook. 

Intake​

Een nieuw tuinontwerp voor uw tuin? ‘Een goed ontwerp begint met aandachtig luisteren’.  We nemen de tijd om u te leren kennen. Dat begint met een goed gesprek. Welke functie heeft uw tuin voor u en uw familie? Of voor de uitstraling van uw bedrijf? Welke materialen en kleuren spreken u aan? Gaat uw hart sneller kloppen van een romantische Engelse tuin of houdt u van een lichte, moderne tuin met strakke belijningen? Alles is mogelijk. In deze fase ontvangt u van ons een globale kostenraming. Zo weet u waar u aan toe bent. Hebben we elkaar gevonden? Dan volgt de volgende stap. 

 

Ontwerp van uw droomtuin​

Onze eigen ervaren tuinarchitect gaat voor u aan de slag. Al uw wensen en ideeën komen samen in een tuinontwerp op maat. De 3D tuinontwerpen zorgen voor een totaalbeleving van uw tuin. U loopt als het ware door uw eigen droomtuin. U kunt uw ontwerp niet alleen zien maar ook voelen. In onze inspiratieruimte vindt u stalen van materialen en producten. In de laatste fase ontvangt u van ons het definitieve plan en waar van toepassing de detailplannen (denk aan verlichtingsplan, beplantingsplan etc.). Uw eigen 3D tuinontwerp, een kleurrijk naslagwerk in de vorm van een A3 presentatiemap, krijgt u mee naar huis. Een gedetailleerde offerte zal met u worden doorgenomen. Is er een “go” dan kunnen we overgaan op de allerlaatste stap: De realisatie van uw droomtuin!

Veldhoven - Eindhoven - Aalst - Waalre - Bladel - Leende - Heeze - Lommel - Pelt

Somers Hoveniers
bottom of page