Ieder huis een

droomtuin

WIJ NEMEN ALLES UIT HANDEN

ONTWERP

Een goed ontwerp

begint met aandachtig luisteren

Tijdens een eerste ontmoeting willen we graag uw verhaal horen. Al uw wensen en ideeën komen samen in een doordacht tuinontwerp op maat. De 3D ontwerpen zorgen voor een totaalbeleving van uw tuin. U loopt als het ware door uw eigen droomtuin.

 

AANLEG

Uw droomtuin

krijgt vorm

Onze mensen werken vanuit hun passie aan het creëren van oogstrelende buitenruimtes. Dat doen zij efficiënt en precies, met oog voor detail. Wij werken met duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen en beplanting . U weet vooraf waar u aan toe bent en kunt altijd terugvallen op uw vaste aanspreekpunt. Uw buitenruimte is klaar voor gebruik… voor nu en vele jaren daarna.

Onze werkwijze

Na het vrijblijvende intakegesprek op onze locatie gaan we onze werkwijze verdelen in de volgende fases om het voor u en voor ons ten alle tijden overzichtelijk en duidelijk te houden. U houdt de controle over welke werkzaamheden er gaan gebeuren. Wel zo fijn... 

 

FASE

1

INMETEN VAN DE TUIN OP LOCATIE

SCHETSONTWERP 3D / STIJLBEPALING 

PRESENTATIE SCHETSONTWERP 

FASE

2

REDIGATIE SCHETSEN FASE 1

MATERIAALKEUZES DEFINITIEF

KLEURSTELLINGEN

SAMENSTELLING 

MONSTERPAKKET

DOORSPRAAK

FASE

3

REDIGATIE FASE 2

MAAT- EN WERKTEKENINGEN 

VERLICHTINGSPLAN 

BEPLANTINGSPLAN

DOORSPRAAK

FASE

4

REDIGATIE FASE 3

PROFESSIONALS WORDEN AAN HET WERK GEZET

OFFERTES WORDEN GEPRESENTEERD EN 

SAMENGEVOEGD TOT AAN TOTAALPRIJS

ONDERHOUD

Voor elke tuin

een oplossing

Wij creëren buitenruimtes met het oog op de toekomst. Dit houdt in dat de gebruikte materialen en beplanting duurzaam zijn en dat u jaren zorgeloos kunt genieten van uw buitenruimte. Toch heeft alles wat groeit en bloeit onderhoud nodig. Misschien heeft u groene vingers? Misschien laat u het liever aan ons over. Onze klanten kunnen gebruik maken van verschillende onderhoudsvormen. Voor elke tuin vinden we een passende oplossing. Ook voor de zakelijke klant. Informeer vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden.

 

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Neem contact op

Somers Hoveniers